Diensten

Werving & Selectie

Werving- en selectiebureaus, adviseren wij klanten op het gebied van de werving en selectie van professionals voor een vast dienstverband. Dedicated People doet de werving en selectie van A-tot-Z waarbij de professional direct een arbeidscontract met de opdrachtgever krijgt.

Tijdelijk / Uitzendbasis

Kandidaten worden bemiddeld naar tijdelijk banen waarbij een start en een eind datum wordt afgesproken. Kandidaat staat bij Dedicated People op de loonlijst. Denk bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof waarbij u een invaller nodig heeft voor een bepaalde termijn.

Tijdelijk naar Vaste aanstelling

In elk bedrijf kunnen de werkeisen dagelijks fluctueren. Van werkdruk en seizoensgebonden pieken tot dekking voor vakanties, ziekteverlof en speciale projecten – de personeelsbehoeften van een organisatie kunnen in een oogwenk worden gewijzigd.
In welke sector u ook werkt, of dat in Amsterdam, Groningen, Rotterdam of Utrecht is, of in welke omvang dan ook, Dedicated People heeft toegang tot een indrukwekkende pool van hoog gekwalificeerde tijdelijke en contractmedewerkers met een breed scala aan vaardigheden die beschikbaar zijn op korte termijn. Wij helpen graag om uw tijdelijke vacatures te bemannen met personeel.

Permanente plaatsing

Mensen zijn de sleutel tot elke succesvolle organisatie. Met de juiste mensen wordt een werkplek efficiënter, leuker en uiteindelijk winstgevender.
Ongeacht waar u zich bevindt, wij doen er alles aan om te zorgen voor een persoonlijke, authentieke service waarbij communicatie de kern vormt van alles wat we doen. Wij fungeren als een verlengstuk van uw recruitment team en hoedster van uw werknemersmerk.

Executive Search

Dedicated People richt zich op het leveren van hoogwaardige executive recruitment-diensten die worden geleverd door gespecialiseerde consultants en worden ondersteund door een sterk onderzoek aanbod. Onze diepgaande ervaring en commerciële afkomst zijn ongeëvenaard.
We maken gebruik van verschillende sourcing methodieken en -strategieën om toegang te krijgen tot de gehele talentmarkt, inclusief ‘passieve’ kandidaten die niet actief op zoek zijn naar nieuwe functies.
Met de nadruk op sterke relaties, zorgt ons verbintenis voor zowel opdrachtgevers als professionals voor een sterk netwerk dat ten grondslag ligt aan ons succes.Krijg toegang tot het beste talent; niet alleen degenen die beschikbaar zijn, maar de beste in de branche die niet actief op zoek zijn naar nieuwe kansen.

Interim Professionals

Dedicated People bemiddeld voor zelfstandige professionals naar leuke opdrachten.  Dedicated People vindt voor haar klanten de juiste vakspecialisten. waardoor klanten zich blijven focussen op hun core business. Wij helpen u graag!

Internationale Werving & Selectie

Dedicated People werving & selectiebureau kent de recruitment uitdagingen in andere EU landen. Wij bemiddelen voor uw dochterbedrijf / en buitenlandse  vennootschappen die in landen zoals Duitsland/ België/ Zwitserland / UK/  Turkije / Dubai en Abu Dhabi gevestigd zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke drijfveren het succes bepalen. Daarom zoeken wij voor jullie, nieuwe collega’s die vanuit eigen drijfveren een succesvolle bijdrage lever aan jullie Internationale ambities. Wij helpen niet alleen bij een succesvolle match, wij helpen u uw bedrijf-en-persoonlijke ambities waarmaken.