Over ons

Wij geloven dat mensen het belangrijkste onderdeel zijn van elk bedrijf.

Het vinden ervan kan echter problematisch zijn, maar dat weet u natuurlijk al.

Dit is waar wij u mee kunnen helpen. Wij werven talenten die een echte waarde toevoegen aan uw bedrijf. Talenten die in het proces zijn en op zoek zijn naar een andere uitdaging.

Dus wat maakt ons anders dan andere bureaus? Wij behandelen werving niet als het simpel invullen van een vacature. Wij vinden toegewijde kandidaten en talenten die aansluiten bij uw bedrijf.  Mensen die een waarde toevoegen. Mensen die een echte aanwinst zijn. Wij zullen u niet overspoelen met CV’s, maar zullen u een paar geselecteerde kandidaten van topkwaliteit sturen die bij uw bedrijf passen en voor u willen werken. Wij hebben sterke methodes en zullen een optie hebben die voor u werkt. Wij bieden een zeer persoonlijke service en komen dicht bij uw bedrijf, en worden een verlengstuk van het recruitment team, want wij zijn toegewijd en helpen u graag.

Niets is beter dan het plezier om een klant te helpen zijn doelen te bereiken, of het nu gaat om een functiebespreking of het werven van tientallen kandidaten.

Wij houden ervan om met mensen te communiceren, om ze op weg te helpen in hun bestemming, en het bemiddelen tussen bedrijven en particulieren, ik doe mijn werk met toewijding en passie, vandaar onze bedrijfsnaam Toegewijde Mensen, Dedicated People.

Uit de mond van onze Dedicated People consultant: Mijn kracht ligt in het vinden en identificeren van de juiste personen voor een vacature. Voor mij is het verzenden van kwaliteits-CV’s belangrijker dan het verzenden van kwantiteit-CV’s). Uit eerdere ervaringen weet ik hoe belangrijk het is om niet alleen de kandidaat met de juiste ervaring de match te laten maken, maar ook de persoonlijkheid die bij het bedrijf past. Ik ben er erg trots op dat ik positieve feedback ontvang van zowel klanten als de kandidaten.

Ik gebruik de jarenlange ervaring van zowel Tech als recruitment om te begrijpen wat een bedrijf zoekt in een nieuwe medewerker, zoeken en sourcen voor de juiste kandidaten met behulp van netwerken, sociale media, verwijzingen en jobboards om individueel de beste persoon voor een vacature te vinden. Ik verdiep mij in het bedrijf en de functie, ik lees mij in en verbreed mijn kennis om teneinde de beste kandidaat te kunnen voorstellen.

Ik heb ook fantastisch succes gehad met headhunting voor zeer specifieke individuen en rollen.

Neem contact op, wij helpen u graag om uw bedrijf te laten groeien en u als professional, te helpen uw volgende droombaan veilig te stellen.