Waarom Dedicated People?

Als een vooraanstaand Nederlandse wervingsbureau koppelt Dedicated People hoogopgeleide kandidaten aan werkgevers in tijdelijke en vaste functies, voor een verscheidenheid aan gebieden, waaronder Life Science, Pharma industrie, Chemie, Finance, Informatie Technologie, Sales/Marketing, Executive Search en office-ondersteuning.

Of u nu op zoek bent naar u volgende carrière of op zoek bent naar nieuw talent, wij helpen u graag.
Bij Dedicated People begrijpen wij dat een van de belangrijkste factoren voor het runnen van een succesvol bedrijf is, om gekwalificeerd en bekwaam personeel in dienst te hebben. We begrijpen ook dat onze opdrachtgevers verschillende behoeften hebben. Onze missie is om aan die behoeften tegemoet te komen door de best mogelijke kandidaten voor de beschikbare functies te bemiddelen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Wij zijn toegewijd om onze klanten de hoogste kwaliteitsservice te bieden. We zijn er trots op dat we een service leveren die gebaseerd is op solide communicatie en wederzijds vertrouwen. Als onderdeel van deze verbintenis zijn we toegewijd aan:
  • Open en transparant zijn in alle werkrelaties
  • Snel reageren op de eisen van de klant
  • Continu herzien van systemen en procedures om te zorgen dat ze de klant en kandidaten ten goede komen;
  • Eén aanspreekpunt behouden voor onze klanten
  • Om de communicatielijnen open te houden met onze klanten
  • Alle zaken met strikte geheimhouding en integriteit te behandelen
  • Werken als een uitbreiding van het rekruteringsteam van onze klanten om de optimale personeelsoplossingen te vinden; en
  • Nooit veiligheid en kwaliteit opofferen bij het nastreven van een van onze bedrijfsdoelen, in overeenstemming met alle lokale, nationale en lokale overheden en wetgeving.


Dedicated People gaat niet alleen over het plaatsen van de "juiste mensen op de juiste baan". Dedicated People gaat over het opbouwen van langdurige partnerships met gerespecteerde klanten. Zoals elke goede partner, is de vooruitgang van alle betrokkenen ons uiteindelijke doel. Dedicated People helpt bedrijven met hun personeelsbehoeften. Onze competentie vloeit voort uit een schat aan ervaring die is opgedaan door nauw betrokken te zijn bij bedrijven, groot en klein. Wanneer u probeert te begrijpen wat Dedicated People voor u kan doen, overweeg dan het volgende:

Snelheid

De meerderheid van klanten die hun eigen recruitment direct proberen, zal hogere dagelijkse prioriteiten hebben dan het werven van potentiële kandidaten. Bij Dedicated People hebben we geen hogere dagelijkse prioriteiten. Het is onze bezigheid en wij houden ervan!

Meest passende kandidaten

Zelfs als er meer kandidaten zijn dan beschikbare banen, betekent dit niet noodzakelijk dat de best mogelijke kandidaten uw online advertenties overspoelen met antwoorden. Dedicated People maakt gebruik van vele bronnen, zoals ons netwerk, sociale media, advertenties en collega's, om er maar een paar te noemen. Op die manier kunnen we u de best beschikbare en geschikte kandidaten aanbieden die normaal niet zouden solliciteren.

Tijd Besparend

Uitbesteding van uw recruitment / werving stelt u in staat om u te concentreren op uw bedrijf. De meeste mensen onderschatten hoe lang het duurt om de juiste kandidaat te vinden om een bepaalde rol te vervullen. Het is niet ongebruikelijk om tot 6 maanden of langer door meerdere kandidaten te gaan. U moet uitrekenen hoeveel uw tijd waard is versus de bemiddelingskosten van Recruitment.

Onze sollicitanten worden volledig op de hoogte gebracht over de functies waarvoor zij solliciteren. Als ze u komen opzoeken voor een interview, voldoen ze niet alleen aan uw minimumvereisten, maar worden ze ook geselecteerd op basis van uw criteria en de baan die u aanbiedt!

Werving & Selectie

We hebben veel ervaring met het interviewen en screenen van kandidaten. We kunnen optreden als de 1e, 2e en 3e fase van uw sollicitatieproces en u voorzien van vooraf gescreende en geschikte kandidaten. Dat is ons werk! Op deze wijze selecteer u diegene die u in dienst wilt hebben door hun prestaties te evalueren!! (Vijf fasen zijn Sourcing, Screening, Evalueren, Selecteren en Monitoring.)

Geen plaatsing betekent - Geen Fee

Dedicated People rekent geen geld totdat we een positie met succes hebben ingevuld. Het adverteren in de krant en via internet kan kostbaar zijn. Als Recruitment-bedrijf hebben wij overeenkomsten met verschillende vacaturesites, specialistische magazines en gespecialiseerde websites, die ons in staat stellen om op meer plaatsen voor minder geld te adverteren, waardoor u betere exposure en een betere totale waarde krijgt voor het geld.

Nieuwe Recruitment Technieken -Sociale media

Wij gebruiken moderne en oude wervingstechnieken om de beste kandidaten te vinden. Met Social Media & Networking wordt het een van de snelst groeiende rekruteringshulpmiddelen die kunnen worden uitgebuit, u kunt er zeker van zijn dat Dedicated People er gebruik van maakt! U kunt ons vinden op Facebook, Twitter, Google + en LinkedIn.

Grote kandidatenpool

Wij hebben een grote pool van cv's en bekwame kandidaten die klaar zijn om te gaan. We zorgen ervoor dat iedereen die geschikt is voor uw organisatie wordt gecontacteerd en biedt de mogelijkheid om met u te interviewen. Met Dedicated People, kunt u er zeker van zijn dat aan uw vereisten op de meest efficiënte manier zal worden voldaan.

Bij onverwachte omstandigheden

Als het met een kandidaat niet goed gaat, zullen wij de kandidaat zonder extra kosten vervangen. Dit laat u in de meeste gevallen zonder risico. We maak het onze primaire doelstelling om het niet alleen goed te doen, maar het de eerste keer goed te doen! Natuurlijk zijn er altijd onvoorziene omstandigheden bij het omgaan met menselijk kapitaal. We doen ons best om dit zo veel mogelijk te beperken zodat jij u kunt doen op waar u goed in bent - u focussen op uw kernactiviteiten !!