Hoe wij werken

Het verkrijgen van een gedetailleerd overzicht van de rol/functie.

Hoe nauwer wij met u samenwerken, hoe beter de resultaten. Alles wat wij doen, gaat over communicatie over elke stap van het proces, duidelijke, meer openhartige en frequente gesprekken geven de beste resultaten. Iedereen is druk, maar wij zijn altijd bereid om met je te praten overdag of 's avonds om de beste resultaten te behalen.

Het werven en selecteren van kandidaten met relevante vaardigheden en ervaring uit verschillende bronnen.

Wij hebben vele routes naar bronnen en kandidaten, met jarenlange ervaring zijn we erg goed in het identificeren van de beste kandidaat voor uw vacature.

Interviewen kandidaten; het controleren van motivatie voor de rol en het bedrijf.

We voeren een aantal gedetailleerde interviews met de kandidaten om de geschiktheid te controleren en deze te bevestigen. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat goed is ingelicht over uw bedrijf en gemotiveerd is om voor u te werken.

Het presenteren van een select aantal kandidaten, die wij zouden aannemen.

Als u op zoek bent om overspoeld te worden door CV’s, zult u teleurgesteld zijn. Voor ons is het werken aan kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Wij streven ernaar om het minimum aantal cv's te sturen om het maximale succes te behalen.

Het managen / begeleiden / nazorgen van het gehele proces tot startdatum en daarna.

We zullen nauw samenwerken met u, uw team en uw wervingsproces om ervoor te zorgen dat dit een positieve ervaring is voor alle betrokkenen.